Bejelentés


AUTO DELOVI SRBIJA AUTODELOVI ZA SVE TIPOVE AUTOMOBILA


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


KOČNICE


 • Kočione pločice
 • Kočioni diskovi
 • Paknovi
 • Doboši
 • Kočioni cilindri
 • Kočnice predstavljaju uređaj koji služi za usporavanje ili potpuno zaustavljanje vozila. Svojim delovanjem proizvode silu koja deluje u suprotnom smeru od smera okretanja točka, i tom prilikom kinetičku energiju tela pretvara u neki drugi oblik energije (najčešće toplotnu energiju prilikom trenja).

 • Može se reći da su kočnice jedan od najbitnijih delova vozila. Jasno je da kada se to kaže misli se prvo na bezbednosni aspekt jer kočnice su element koji ne sme da zakaže u bilo kom trenutku kretanja vozila.

 • Mnogo je primera gde su se saobraćajne nezgode dešavale prilikom tehničke neispravnosti vozila u slučaju kada su upravo kočnice otkazale. Kada se tako nešto dogodi nema nazad. U većini slučajeva uzrok su bile nekvalitetne kočnice ili veliki vremenski period od poslednje kompletne kontrole kočnica i zamena dotrajalih delova.

 •  

  Kočnice za ALFA ROMEO / Kočnice za AUDI / Kočnice za BMW / Kočnice za BUICK / Kočnice za CADILLAC / Kočnice za CHERY / Kočnice za CHEVROLET / Kočnice za CHRYSLER / Kočnice za CITROEN / Kočnice DACIA / Kočnice za DAEWOO / Kočnice za DAIHATSU / Kočnice za DODGE / Kočnice za FIAT / Kočnice za FORD / Kočnice HONDA / Kočnice za HUMMER / Kočnice za HYUNDAI / Kočnice za ISUZU / Kočnice za JAGUAR / Kočnice za JEEP / Kočnice KIA / Kočnice LADA / Kočnice LANCIA / Kočnice za LAND ROVER / Kočnice za LEXUS / Kočnice za MASERATI / Kočnice MAZDA / Kočnice za MERCEDES / Kočnice za MINI MORIS / Kočnice za MITSUBISHI / Kočnice za MOSKVIC / Kočnice za NISSAN / Kočnice za OPEL / Kočnice ASTRA / Kočnice VEKTRA / Kočnice za PEUGEOT / Kočnice za PONTIAC / Kočnice za PORSCHE / Kočnice za RENAULT / Kočnice za ROVER / Kočnice za SAAB / Kočnice za SEAT / Kočnice SKODA / Kočnice OKTAVIA / Kočnice FABIA / Kočnice FELICIA / Kočnice za SMART / Kočnice za SSANG YONG / Kočnice za SUBARU / Kočnice za SUZUKI / Kočnice TOYOTA / Kočnice za VOLVO / Kočnice za VW / Kočnice GOLF / Kočnice PASSAT / Kočnice za WARTBURG / Kočnice ZASTAVA /Kočnice za Motorcikle / Kočnice za Skutere
  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!