Bejelentés


AUTO DELOVI SRBIJA AUTODELOVI ZA SVE TIPOVE AUTOMOBILA


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


FILTERI


 • Filter ulja
 • Filter vazduha
 • Filter goriva
 • Filter kabine
 • Filter hidraulike
 • Filter automackog menjača
 • Filteri kao što im samo ime kaže služe za filtriranje pojedinih elemenata. Postoji više vrsta filtera koji pročišćavaju određenu materiju. U ulju, gorivu ili vazduhu se mogu naći razne vrste prljavština, stranih tela i supstanci koje je potrebno na neki način odbaciti da bi materija koju koristimo u neke svrhe obavila svoj zadatak na najbolji mogući način.

   

 • Filteri se mogu podeliti u nekoliko grupa, u zavisnosti od materije koju pročišćavaju.

   

 • Filteri ulja koriste se za pročišćavanje ulja. Kvalitet rada motora zavisi i od kvaliteta i čistoće ulja koje podmazuje njegove delove. Kako bi ulje obavilo funkciju na besprekoran način ono mora biti čisto, odnosno ne sme u sebi imati nedozvoljene elemente. Pored ove filter za ulje ima i neke druge funkcije kao što su hlađenje, zaštita od korozije, pranje i zaptivanje.

 • Filteri goriva održavaju čistoću goriva na visokom nivou, tj. uklanjaju nečistoće koje se nalaze u gorivu pre upotrebe kako bi gorivo koje se ubrizgava ili ide u karburator bilo što kvalitetnijeg sastava. Ovim procesom dovodi se do ostvarivanja najboljih performansi motora jer će pročišćeno gorivo dati najbolje rezultate i neće loše uticati na rad motora.

 • Filteri vazduha fizički odvajaju čvrste materije iz vazduha. Oni na sebi zadržavaju nepoželjne čestice i na taj način poboljšavaju rad motora. Vazduh sadrži određen procenat prašine, a motoru je vazduh potreban kako bi normalno funkcionisao, filter ima zadatak da taj vazduh očisti od prašine i ostalih nepotrebnih tela i obezbedi motoru pogodan vazduh.

 • Filter kabine ili polena je filter koji pročišćava vazduh koji se preko ventilacije uvlači u kabinu vozila. Ovaj filter je od izuzetnog značaja iz razloga što sve nepotrebne i štetne materije koje on ne zadrži na sebi mi kao putnici u kabini udišemo i unosimo u svoj organizam. Veliki procenat ljudi je alergično na polen pa se može desiti da prilikom nefunkcionisanja filtera kabine upravo takvi putnici imaju zdravstvenih tegoba.
 •  

  Filteri za ALFA ROMEO / Filteri za AUDI / Filteri za BMW / Filteri za BUICK / Filteri za CADILLAC / Filteri za CHERY / Filteri za CHEVROLET / Filteri za CHRYSLER / Filteri za CITROEN / Filteri DACIA / Filteri za DAEWOO / Filteri za DAIHATSU / Filteri za DODGE / Filteri za FIAT / Filteri za FORD / Filteri HONDA / Filteri za HUMMER / Filteri za HYUNDAI / Filteri za ISUZU / Filteri za JAGUAR / Filteri za JEEP / Filteri KIA / Filteri LADA / Filteri LANCIA / Filteri za LAND ROVER / Filteri za LEXUS / Filteri za MASERATI / Filteri MAZDA / Filteri za MERCEDES / Filteri za MINI MORIS / Filteri za MITSUBISHI / Filteri za MOSKVIC / Filteri za NISSAN / Filteri za OPEL / Filteri ASTRA / Filteri VEKTRA / Filteri za PEUGEOT / Filteri za PONTIAC / Filteri za PORSCHE / Filteri za RENAULT / Filteri za ROVER / Filteri za SAAB / Filteri za SEAT / Filteri SKODA / Filteri OKTAVIA / Filteri FABIA / Filteri FELICIA / Filteri za SMART / Filteri za SSANG YONG / Filteri za SUBARU / Filteri za SUZUKI / Filteri TOYOTA / Filteri za VOLVO / Filteri za VW / Filteri GOLF / Filteri PASSAT / Filteri za WARTBURG / Filteri ZASTAVA /Filteri za Motorcikle / Filteri za Skutere
  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!