Bejelentés


AUTO DELOVI SRBIJA AUTODELOVI ZA SVE TIPOVE AUTOMOBILA


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


GREJAČI


 • Grejači se koriste kod dizel motora kao pomoć pri paljenju na niskim temperaturama. Ovaj problem se javlja jer masa bloka i glave cilindra apsorbuje toplotu razvijenu u taktu kompresije i tako sprečava paljenje goriva.

 • Kada je temperatura u minusu dizel motori mogu imati problema sa paljenjem, motori sa pred komorom u glavi imaju grejače koji se uključuju pre startovanja motora. Pojedini noviji motori imaju posebne grejne rešetke u usisnom cevovodu vazduha koje greju vazduh pre ulaska u cilindar dok motor ne dostigne radnu temperaturu. U gorivo se dodaju i razni aditivi koji sprečavaju stvaranje čvrstih elemenata dizel goriva u filterima.

 • Da bi Vaš automobil čak i na drastično niskim temperaturama startovao bez problema grejči moraju biti ispravni i moraju obavljati svoju funkciju na odgovarajući način. Ukoliko se to ne dešava imaćete problema sa paljenjem i u nekim slučajevima možda čak nećete ni moći da pomerite svoje vozilo sa parkinga. Da do toga ne bi došlo treba misliti na vreme i naravno izabrati pouzdanog proizvođača koji pravi kvalitetne grejače propisane svetskim standardima. • Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!