Bejelentés


AUTO DELOVI SRBIJA AUTODELOVI ZA SVE TIPOVE AUTOMOBILA


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


TERMOSTATI


 • Zadatak termostata na vozilu je da blokira protok tečnosti za hlađenje sve dok se motor ne zagreje na određenu temperaturu. Kada motor dostigne operativnu temperaturu termostat obavlja svoj zadatak i pušta tečnost za hlađenje u protok. Termostat na taj način prema temperaturi motora reguliše podizanje temerature do dozvoljene granice i na taj način sprečava pregrevanje motora. Takođe vremenom sprečava habanje motora tako što temperaturu održava propisanom.

 • Termostati su dakle važan deo koji ima ulogu kontrole temperature i protoka tečnosti za hlađenje do motora. Oni moraju biti 100% ispravni jer ukoliko se desi da se motor pregreje, odnosno ne dobije dovoljno tečnosti za hlađenje može doći do većih problema i kvar može biti nesnosno veći. Iz tog razloga mora se voditi računa o ovom delu i svakako zameniti ga pri prvom znaku neispravnosti.

 •  

  Termostat za ALFA ROMEO / Termostat za AUDI / Termostat za BMW / Termostat za BUICK / Termostat za CADILLAC / Termostat za CHERY / Termostat za CHEVROLET / Termostat za CHRYSLER / Termostat za CITROEN / Termostat DACIA / Termostat za DAEWOO / Termostat za DAIHATSU / Termostat za DODGE / Termostat za FIAT / Termostat za FORD / Termostat HONDA / Termostat za HUMMER / Termostat za HYUNDAI / Termostat za ISUZU / Termostat za JAGUAR / Termostat za JEEP / Termostat KIA / Termostat LADA / Termostat LANCIA / Termostat za LAND ROVER / Termostat za LEXUS / Termostat za MASERATI / Termostat MAZDA / Termostat za MERCEDES / Termostat za MINI MORIS / Termostat za MITSUBISHI / Termostat za MOSKVIC / Termostat za NISSAN / Termostat za OPEL / Termostat ASTRA / Termostat VEKTRA / Termostat za PEUGEOT / Termostat za PONTIAC / Termostat za PORSCHE / Termostat za RENAULT / Termostat za ROVER / Termostat za SAAB / Termostat za SEAT / Termostat SKODA / Termostat OKTAVIA / Termostat FABIA / Termostat FELICIA / Termostat za SMART / Termostat za SSANG YONG / Termostat za SUBARU / Termostat za SUZUKI / Termostat TOYOTA / Termostat za VOLVO / Termostat za VW / Termostat GOLF / Termostat PASSAT / Termostat za WARTBURG / Termostat ZASTAVA /Termostat za Motorcikle / Termostat za Skutere
  Ingyenes honlapkészítő
  Profi, üzleti honlapkészítő
  Hirdetés   10
  Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

  KÖSZÖNÖM NOÉMI!